Ce gest au făcut de vânătorii de munte care acţionează în zonele inundate din Covasna. Reacţia internauţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un mesaj postat de Ministerul Apărării pe pagina oficială de Facebook a strâns azi peste 600 de like-uri şi 200 de share-uri în jumătate de oră. În sute de comentarii, internauţii îi laudă pe militari.

Militarii care acţionează în zonele inundate din Covasna şi ajută la evacuarea oamenilor şi bunurilor din gospodăriile afectate de ploi au salvat şi un pui de căprioară. „Nu lăsăm pe nimeni în urmă”, este mesajul militarilor.

„Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Vânătorii de munte acţionează în continuare în sprijinul populaţiei din judeţul Covasna, dar şi al sufletelor ce nu se pot apăra singure. Militari din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe intervin în localităţi din judeţul Covasna pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente. Un detaşament format din 12 de militari şi 2 mijloace tehnice acţionează în zona localităţilor Lunca Mărcuş şi Băcel pentru pentru evacuarea cetăţenilor şi a bunurilor din gospodăriile afectate de inundaţii şi pentru limitarea efectelor inundaţiilor”, se arată pe pagina oficială de Facebook a MApN.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite