Ce a descoperit Poliţia federală germană în maşina unui român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Politia germana Polizei FOTO Getty Images

Poliţia federală din Germania a făcut o descoperire uluitoare în maşina unui român care se întorcea din Olanda, acesta fiind reţinut şi predat autorităţilor pentru investigaţii ulterioare.

Potrivit unui anunţ al poliţiei din Bad Bentheim, recent a fost depistată o maşină suspectă, înmatriculată în România, într-o parcare aflată de la 15 kilometri de graniţa cu Olanda.

La volanul maşinii se afla un român de 30 de ani, iar pasager, pe bancheta din spate, un chinez de 40 de ani. Când au fost interpelaţi de poliţiti cei doi au devenit nesiguri în privinţa motivului călătoriei, dând răspunsuri contradictorii.

Întrebaţi dacă au sume asupra lor, pasagerul chinez a spus că are 100.000 de euro pe care nu i-a declarat, iar românul a tăcut. La perchezuiţia maşinii, care era înmatriculată în România, poliţiştii germani au descoperit 350.000 de euro, ascunşi în două pungi, aflate în portbagaj.

În plus, în una din portierele maşinii a fost găsit un aparat cu electroşocuri, care este ilegal în Germania. 

Cele două persoane şi numerarul au fost predate funcţionarilor din cadrul organului de inspecţie vamală pentru investigaţii ulterioare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite