Ce au descoperit jandarmii în bagajele suporterilor echipei U. Cluj, înaintea meciului cu CSA Steaua FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto DGJMB
Foto DGJMB

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, miercuri, că în urma unui control, suporterii echipei U. Cluj au fost prinşi cu mai multe obiecte contondente asupra lor înaintea meciului cu Steaua. Ei au venit la Bucureşti pentru a-şi susţine echipa la meciul cu CSA Steaua, care se va desfăşura începând cu ora 19:00.

"În scop de prevenire a săvârşirii unor fapte antisociale, conform prevederilor legale în vigoare, la intrarea în municipiul Bucureşti, a fost efectuat un control al vehiculelor şi bagajelor aparţinând suporterilor echipei oaspete, precum şi un control corporal preventiv asupra acestor persoane", a precizat Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMB).

Astfel au fost depistate mai multe obiecte contondente, interzise de cadrul normativ actual, printre care răngi, bâte, lanţuri, un briceag şi chiar şi o crosă de golf.

Potrivit sursei citate, în continuare, se fac verificări, urmând a fi întocmite actele necesare începerii cercetărilor. 

DGJMB face apel către toţi spectatorii să respecte cadrul legal aplicabil competiţiilor sportive, să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să se delimiteze de comiterea oricărui tip de fapte antisociale şi să solicite sprijinul jandarmilor ori de câte ori situaţia o impune.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite