Ce au decis judecătorii în cazul violatorului în serie din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Fenzel este un violator în serie, recidivist. FOTO: stiripesurse.ro
Iulian Fenzel este un violator în serie, recidivist. FOTO: stiripesurse.ro

Bărbatul în vârstă de 61 de ani, violator în serie a fost prins de către poliţişti iar judecătorii au dispus mandat de arestare pe numele său.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au admis solicitarea procurorilor, astfel că violatorul Iulian Fenzel a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

 Acesta şi-a petrecut jumătate din viaţă în închisoare pentru mai multe violuri, furturi şi tâlhării şi care a fost prins sâmbătă după ce a obligat, la interval scurt, două tinere să aibă raporturi sexuale cu el, a fost arestat pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul a fost prins, sâmbătă, în flagrant, în timp ce agresa fizic o femeie de 27 ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un teren viran, din Sectorul 1 al Capitalei. Asta după ce, cu câteva ore înainte, violase o altă tânără.

Nu este pentru prima oară când bărbatul agresează femei la eliberarea din puşcărie. În aprilie 2014, el a fost arestat după ce a violat o femeie într-un parc din Buzău, la mai puţin de o lună după fusese eliberat condiţionat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite