Cazul Caracal. A fost finalizată percheziţia informatică vizând laptopul, aparatul foto şi cele două telefoane mobile ale lui Gheorghe Dincă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

DIICOT anunţă că a fost finalizată joi percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa lui Gheorghe Dincă - bărbatul acuzat în cazul dispariţiei a două adolescente, la Caracal - datele urmând să fie prelucrate de specialişti.

”În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a  apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, anunţă DIICOT într-un comunicat transmis de presă.

De asemenea, procurorii DIICOT - Structura Centrală au audiat mai multe persoane şi au desfăşurat activităţi de urmărire penală care vor continua cu celeritate şi în perioada următoare.

Percheziţia la domiciliul lui Gheorghe Dincă a fost întreruptă, urmând să fie reluată în dimineaţa zilei de vineri, în prezenţa inculpatului şi a apărătorului acestuia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite