Cazul Caracal. Dincă ar fi primit diverse sume de bani prin transferuri bancare. Anchetatorii vor să ştie provenienţa lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noi detalii au ieşit la iveală în cazul anchetei desfăşurate la Caracal. Gheorghe Dincă ar fi primit mai multe sume de bani prin transferuri bancare. Anchetatorii verifică operaţiunile pe care bărbatul le-a efectuat pentru a vedea dacă există o legătură între aceste venituri şi comiterea unor infracţiuni, conform unor surse judiciare.

Oamenii legii verifică operaţiunile efectuate de Gheorghe Dincă pentru a vedea dacă există o legătură între aceste venituri şi comiterea unor infracţiuni, informează mediafax.ro.

Marţi, în casa criminalului a fost descoperit un aparat foto profesionist şi un laptop. Surse din anchetă au specificat că e posibil ca pe laptopul lui Dincă să se găsească imagini cu pornografie infantilă. Avocatul familiei Luizei Melencu susţine că numai un om pasionat de fotografie ar fi investit o sumă mare într-un asemenea aparat.

În timpul cercetării la casa lui Gheorghe Dincă, procurorii au mai descoperit trei telefoane, toate cu cartele preplătite. De pe unul din ele a reuşit Alexandra Măceşanu să sune la 112.

Tonel Pop a mai spus, astăzi, că procurorii trebuie să sape în mai multe locuri din curtea suspectului ca nu cumva să existe probe şi acolo.  Apărătorul familiei Luizei e convins că Dincă se comportă ca şi când ar fi consiliat juridic, ca şi cum cineva i-ar spune cum să acţioneze şi ce să spună.

Conform celor mai noi informaţii legate de Cazul Caracal, anchetatorii au găsit noi fragmente de oase şi dinţi umani în cenuşa descoperită lângă pădurea indicată de Gheorghe Dincă.

Oamenii legii au adus câini pentru a căuta noi probe, iar astăzi urmează să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.

În paralel, mama şi bunicul Luizei Melencu, fata de 18 ani răpită de Dincă în aprilie, au fost audiaţi la sediul Poliţei. Cu o întârziere de peste 10 zile, anchetatorii au început să verifice şi datele din telefoanele lui Gheorghe Dincă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite