Caz şocant la Satu Mare. Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă care a explodat. „Ei sunt viitorii criminali în serie“

Caz şocant la Satu
Mare. Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă care a explodat.
„Ei sunt viitorii criminali în serie“

Câinele se află acum în stare gravă

Câinele nu avea proprietar şi era hrănit de localnici. Animalul se află acum în stare gravă. O asociaţie care l-a preluat oferă recompensă celor care pot da detalii despre indivizii care i-au făcut rău câinelui.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Ce s-a întâmplat cu câinele rănit de petardă

Un caz de o bestialitate incredibilă a avut loc la Satu Mare. Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine maidanez o petardă. Aceasta a explodat şi animalul a fost grav rănit, potrivit digi24.ro.

O asociaţie care se îngrijeşte acum de căţel a anunţat că oferă o recompensă celor care pot ajuta la identificarea făptuitorilor. Legea românească pedepseşte o asemenea faptă cu închisoarea de la trei luni la un an sau cu amendă.

Tudor Ionescu, consilier general în Primăria Bucureşti a atras atenţia că indivizii care au făcut aşa ceva sunt viitorii criminali ai României. „Asta trebuie să înţeleagă şi societatea. FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime“, a spus acesta pentru postul TV.

Studiile arată că aproape toţi criminalii în serie şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, au avut antecedente de torturate şi ucidere a animalelor înainte de a face primele victime umane. Unu din doi criminali în serie, mai exact, potrivit studiilor internaţionale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările