UPDATE Peste 200 de oameni în Piaţa Victoriei, protestul de la Palatul Cotroceni s-a încheiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de oameni protestează, sâmbătă seară, în Piaţa Victoriei, în a nouăsprezecea zi de manifestaţii antiguvernamentale. Alte câteva zeci de persoane care cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis şi susţin Guvernul au manifestat în faţa Palatului Cotroceni, pentru a paisprezecea zi consecutiv.

UPDATE 21:35 Peste 200 de oameni protestează, la această oră, în Piaţa Victoriei, în a nouăsprezecea zi de manifestaţii antiguvernamentale. Protestul de la Palatul Cotroceni, la care au participat peste 100 de persoane, s-a încheiat.

 La ora 21.00, ei au cântat imnul şi au aprins lanternele telefoanelor mobile, ca în fiecare seară.

Manifestanţii scandează: "Ole, ole, ole, Dragnea lasă-ne", "În democraţie, hoţii stau la puşcărie", "Ceauşescu n-a murit, şi-a lăsat mustaţă şi-a venit la guvernare să dea ordonanţă", "Rezistăm, nu plecăm", "Jos Guvernul Grindeanu", "PSD, ciuma roşie", "La închisoare, nu la guvernare", "Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta", "Demisia", "Zi de zi aici vom fi ,"Hoţii”, "DNA să vină să vă ia", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu".

Pe pancartele din Piaţă se poate citi: "Nu vrem guvern de troglodiţi şi hoţi condus de mafioţi", "Luptăm pentru o ţară curată, luptăm pentru a combate corupţia", "Guvern compromis trebuie demis".

Manifestanţii au aşezat candele aprinse pe asfalt, unde copiii au scris cu creta, în timpul protestului de dimineaţă, "Democraţia #rezistă".

Oamenii flutură steaguri tricolore, fluieră şi suflă în vuvuzele. Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară normal.

Protest şi la Palatul Cotroceni

Sâmbătă seară, peste o sută persoane care susţin Guvernul au protestat timp de câteva ore şi în faţa Palatului Cotroceni, pentru a paisprezecea zi consecutiv, cerând demisia preşedintelui Iohannis.

Protestatarii au huiduit şi au scandat ”Demisia”, ”DNA fără cucuvea”, "Suspendat şi judecat", “Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm”.

Pe pancartele lor scria: "Respectaţi votul poporului", "Noi, românii ceilalţi, susţinem Guvernul".

UPDATE -Câteva zeci de clujeni se află în Piaţa Unirii, în cea de-a 18-a zis consecutivă de proteste.

În cea de-a nouăsprezecea zi de proteste s-au strâns în faţa Palatului Victoria, până la ora transmiterii acestei ştiri, câteva zeci de oameni, care scandează: "Zi de zi aici vom fi ,"Hoţii”, "Demisia”, "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu".

Oamenii flutură steaguri tricolore, fluieră şi suflă în vuvuzele. Circulaţia rutieră în zonă se desfăşoară normal.

Numărul record de manifestanţi în Piaţa Victoriei a fost atins în 5 februarie, când peste 280.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.

Sâmbătă seară, câteva zeci de persoane care susţin Guvernul protestează în faţa Palatului Cotroceni, pentru a paisprezecea zi consecutiv, cerând demisia preşedintelui Iohannis.

Protestatarii huiduie şi scandează ”Demisia”, ”DNA fără cucuvea” şi “Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm”.

Recordul de participanţi la manifestaţia de la Palatul Cotroceni a fost în prima zi de proteste, din 5 februarie, când au ieşit în stradă peste 2.000 de oameni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite