Cătălin Drulă anunţă în versuri deschiderea unui centru de vaccinare în Gara de Nord: „Simplu, comod, în drum către orice destinaţie”

Cătălin Drulă anunţă în versuri deschiderea unui centru de vaccinare în Gara de Nord: „Simplu, comod, în drum către orice destinaţie”

Un nou centru de vaccinare s-a deschis la Gara de Nord. Primii oameni s-au vaccinat la mai puţin de două ore. FOTO Shutterstock

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, anunţă în versuri deschiderea unui centru de vaccinare în Gara de Nord: „Hai cu mic, cu mare/ În gară, la vaccinare”. Ministrul afirmă că este la îndemâna oricui să facă acest pas: „Simplu, comod, în drum către orice destinaţie, o singură doză cu vaccinul Johnson & Johnson”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Hai cu mic, cu mare,

În gară, la vaccinare.

OK, recunosc. Nu mă pricep la poezii şi nici mici nu sunt la noul cabinet de vaccinare împotriva COVID-19, care s-a deschis în această dimineaţă în Gara de Nord. Dar un lucru e cert: o vacanţă la mare, de pildă, merge de minune cu un vaccin. Simplu, comod, în drum către orice destinaţie, o singură doză cu vaccinul Johnson & Johnson”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cătălin Drulă.

Acesta a anunţat că primii oameni s-au vaccinat la mai puţin de două ore de la deschidere.

„Le mulţumesc lor şi tuturor celor care se vaccinează pentru ca toată ţara să revină cât mai repede la normalitate. Nu uitaţi, şi pe aeroportul Henri Coandă funcţionează în continuare cabinetul de vaccinare. De la deschidere, 710 persoane s-au imunizat”, a mai scris Drulă.

Până marţ seară s-au vaccinat 4.580.633 persoane. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările