Cartierul Giuleşti Sârbi, izolat de un pod care stă să cadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Podul este într-o stare deplorabilă FOTO Facebook USR
Podul este într-o stare deplorabilă FOTO Facebook USR

Mii de bucureşteni, inclusiv copii, sunt aproape izolaţi de restul oraşului după ce Podul Giuleşti Sârbi (Drumul Săbăreni) a fost expertizat şi declarat nesigur, iar linia de autobus a STB cu indicativul 162, singura metoda de transport înspre şi dinspre Giuleşti Sârbi, a fost anulat.

Mai mult, accesul echipajelor de intervenţie în cazul unor avarii  sau solicitări medicale se face doar dinspre Şoseaua Chitila în condiţii dificile, dar şi pe un traseu ocolitor care generează intervenţii mult întârziate, arată USR. De asemenea, pentru zecile de copii care merg pe jos pana la prima staţie STB, drumul este o adevărată aventură.

Drept urmare, consilierii locali şi generali USR au depus două Hotărâri de Consiliu Local la Primăria Generală şi la Primăria Sectorului 1 prin care Podul Giuleşti Sârbi să treacă de la Ministerul Transportului la Primăria Generală şi apoi în administrarea Consiliului Local Sector 1. Astfel Primăria Sectorului 1 va putea să intervină pentru consolidarea podului şi redeschiderea traficului STB.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite