Carmen Mihălcescu - vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, chemată la DNA: Am venit să beau o cafea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Mihălcescu TOTO Inquam
Carmen Mihălcescu TOTO Inquam

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu (Moldovan) - PSD - a fost chemată, miercuri, la Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru a fi audiată de către procurori. Florin Iordache, a declarat că acesta a fost motivul pentru care el a prezidat astăzi şedinţa Camerei.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu (Moldovan) a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că a venit să bea o cafea cu procurorii, refuzând să precizeze motivul pentru care a fost chemată la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Mihălcescu a ieşit doar ca să îşi recupereze ţigările din maşină, după care s-a întors în sediul DNA, informează Mediafax.

„Am venit să beau o cafea”, a declarat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu, la ieşirea din DNA.

Ulterior, aceasta a spus că a venit să-şi recupereze din maşină ţigările. „Am rămas fără ţigări”, a spus vicepreşedintele Camerei, înainte să intre înapoi în sediul DNA.

Carmen Mihalcescu vicepreşedinte la camera deputaţilor la DNA FOTO George Calin / Inquam Photos

Florin Iordache a declarat, miercuri, că vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu (Moldovan) a fost chemată la DNA. Florin Iordache nu a precizat şi dosarul în care Mihălcescu a fost chemată.

„Azi dimineaţă, datorită unui eveniment nedorit, Carmen Moldovan a fost chemată la DNA şi a trebuit să prezidez eu şedinţa”, a declarat Florin Iordache.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite