Carmen Dan spune că îl va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat că, după ce îşi va încheia mandatul la MAI, va merge să-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Întrebată la sediul MAI de jurnalişti dacă va merge să îl viziteze pe Dragnea la penitenciar, ea a răspuns: "Evident că da, voi avea mai mult timp liber".

Liviu Dragnea a fost încarcerat în data de 27 mai, în Penitenciarul Rahova, după judecătorii Curţii Supreme au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Fostul lider PSD execută această pedeapsă într-un regim de detenţie închis. Ca deţinut Dragnea are dreptul la cinci vizite lunare, însă în cadrul regimului de executare închis aceste vizite se desfăşoară într-o cabină cu dispozitive de separare şi pot avea o durată de maxim 2 ore.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite