Carmen Dan, despre Mihai Tudose şi Cătălin Ioniţă: „E plină politica de domnişori de ăştia frustraţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Dan, ministrul de Interne FOTO: Arhivă
Carmen Dan, ministrul de Interne FOTO: Arhivă

Ministrul de Interne, Carmen Dan, i-a dat replica, marţi dimineaţă, lui Mihai Tudose, după ce fostul premier a numit-o „mincinoasă, agresivă şi incompetentă” .

Carmen Dan a spus că nu ar vrea să lungească subiectul „zicerilor lui Ioniţă”. „Domnul Ioniţă e un domn care şi-a dorit să fie personaj”, a adăugat ea, conform digi24.ro

„E adevărat că prins culoare şi a ţinut morţiş să se penibilizeze şi domnul Tudose, că e plină politica românească de domnişori din ăştia frustraţi care ştiu să lupte cu femeile jignind. Am să-i răspund scurt, pe înţelesul dânsului: bădăran, oportunist, securist. Nu neapărat în ordinea asta. Alegeţi dumneavoastră ordinea”, a spus ministrul despre fostul premier Mihai Tudose.

    

„Apropo, voiam să vă mai spun ceva de lucrările de doctorat dar mă opresc să mai deschid acest subiect, că iar se supără domnul Tudose şi domnul Ioniţă, aceşti doctori în fariseism”, a mai spus ea.

Acuzaţiile între Carmen Dan, Mihai Tudose şi Cătălin Ioniţă nu sunt însă noi, disputa între aceştia începând încă din anul trecut.

Luni, Mihai Tudose a catalogat-o pe ministrul de Interne Carmen Dan ca fiind „mincinoasă, agresivă, incompetentă”, după ce chestorul Cătălin Ioniţă a făcut publice, într-o scrisoare deschisă, detalii legate de numirea la conducerea Poliţiei Române.

Chestorul Cătălin Ioniţă vorbeşte în scrisoare despre „situaţia extrem de gravă în care se găseşte Ministerul Afacerilor Interne sub conducerea actualului ministru”, prezentând, printre altele, şi explicaţii legate de disputa pe tema numirii sale la conducerea poliţiei, la începutul lui 2018.

„Pentru a clarifica de la bun început, vreau să fac referire la prezentarea mincinoasă făcută de ministru în luna ianuarie 2018 când în disputa politică cu premierul de la acea vreme, Mihai Tudose, s-a prezentat public un raport din care reiese că sunt de acord cu ocuparea funcţiei de Inspector General al Poliţiei Române. Iată, vă prezint un raport înregistrat din data de 11.01.2018 din care reiese clar faptul că nu sunt de acord cu împuternicirea mea în funcţie. La acea vreme mi s-a pus în vedere să distrug acel raport, acesta fiind dovada clară că nu premierul minţea, ci ministrul de interne”, susţine Ioniţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite