Carantina a fost prelungită din nou  pentru un oraş din Ilfov. Ce localităţi din judeţ mai sunt în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Măsura de carantină zonală este instituită în 27 de localităţi din judeţul Ilfov FOTO Poliţia Română
Măsura de carantină zonală este instituită în 27 de localităţi din judeţul Ilfov FOTO Poliţia Română

Prefectura Ilfov anunţă, luni seară, că măsura de carantinare zonală a fost prelungită, din nou, cu 14 zile pentru oraşul Bragadiru, începând cu data de 12 aprilie, ora 22:00.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Ilfov şi a avizului Institutului Naţional de Sănătate Publică, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat în şedinţă extraordinară Hotărârea nr. 88 din 12.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov. Propunerea a fost înaintată către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei în vederea emiterii ordinului Comandantului Acţiunii”, a transmis, luni, Prefectura Judeţului Ilfov.

Sursa citată a precizat că şeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6962 din 12.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, începând cu data de 12.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Oraşul Bragadiru a intrat în carantină în data de 14 martie pentru 14 zile, după ce rata de infectare a ajuns la 6,46, iar în data de 29 martie măsura a fost prelungită din nou cu alte două săptâmâni, deoarece, în ciuda restricţiilor, în localitate incidenţa cumulată ajunsese atunci la 12,76 la mie.

Potrivit ultimei raportări în Bragadiru incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a scăzut la 9,54 la mie.

Măsura de carantină zonală este instituită în 27 de localităţi din judeţul Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite