Carambol pe DN1, la intrarea în Bucureşti: două femei au fost rănite uşor în urma unui accident în care au fost implicate patru maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două femei au fost rănite uşor într-un accident care a avut loc marţi dimineaţă, pe DN1, în zona Liceului Francez, şi în care au fost implicate patru maşini. Din primele informaţii se pare că unul dintre şoferi a frânat brusc.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Andrei Codău, a declarat că patru maşini au fost implicate într-un accident care a avut loc în această dimineaţă pe DN1, pe sensul de mers spre Capitală, în zona Liceului Francez „Anna de Noailles”. Din primele informaţii se pare că unul dintre şoferi a frânat brusc, iar celelalte maşini au intrat una în cealaltă.

Cele două femei rănite uşor se aflau în ultimele două maşini. Ele au fost duse la spital pentru investigaţii.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 8.00, iar cercetarea la faţa locului s-a finalizat. Toţi şoferii au fost testaţi cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative. De asemenea, se pare că aceştia nu conduceau cu viteză.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare pentru vătămare corporală din culpă. 

O persoană a murit în urma unui accident produs tot pe DN1

Tot în această dimineaţă, pe DN1 în Judeţul Alba, o femeie de 51 de ani, pasager într-un microbuz, a murit într-un accident rutier produs în oraşul Teiuş. Mirobuzul a intrat în coliziune cu un camion care circula pe aceeaşi direcţie de mers. Alte două persoane au fost rănite grav.

În accident au fost implicate un microbuz de persoane „Livio Dario” şi un camion înmatriculat în Mureş. 

Femeia de 51 de ani din judeţul Alba, care era pasageră în microbuz, şi-a pierdut viaţa, iar alţi doi bărbaţi, tot pasageri, au fost transportaţi la spitalul din Aiud, pentru îngrijiri medicale.

Circulaţia auto a fost întreruptă pe un sens de mers.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Accident mortal pe DN1 la Teiuş. O femeie de 51 de ani, pasager într-un microbuz, şi-a pierdut viaţa

O femeie de 51 de ani, pasager într-un microbuz, a murit marţi dimineaţă într-un accident rutier produs pe DN1 în oraşul Teiuş. Mirobuzul a intrat în coliziune cu un camion care circula pe aceeaşi direcţie de mers. Alte două persoane au fost rănite grav.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite