Caporal de la unitate militară din Capitală, arestat preventiv pentru complicitate la crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Caporalul ar fi fost complice la o crimă comisă într-o comună din Ilfov FOTO Arhivă Adevărul
Caporalul ar fi fost complice la o crimă comisă într-o comună din Ilfov FOTO Arhivă Adevărul

Alberth Ionuţ Ionescu, caporal din cadrul unei unităţi militare din Capitală, a fost arestat preventiv fiind acuzat de complicitate la omor. Aceeaşi măsură a fost dispusă şi în cazul lui Alexandru Ionuţ Stoica, acuzat de omor, după ce ar înjunghiat-o pe o femeie din Ilfov.

Potrivit anchetatorilor, pe 10 ianuarie 2015, în jurul orei 18.00, într-o comună din judeţul Ilfov, Alexandru Ionuţ Stoica ar fi lovit-o pe A.F. cu mai multe lovituri de cuţit, în urma cărora aceasta din urmă a murit. 

Oamenii legii precizează că la această acţiune ar fi participat şi Alberth Ionuţ Ionescu prin faptul că a lovit-o şi imobilizat-o pe femeie, diminuându-i capacitatea de a se apăra de loviturile de cuţit aplicate de către celălalt inculpat.

Iniţial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, care a dispus reţinerea lui Alexandru Ionuţ Stoica. De asemenea, procurorii ilfoveni au declinat cauza la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti pentru continuarea cercetărilor şi faţă de caporalul Ionescu.

Procurorii i-au dus pe cei doi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Ilfov care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite