Când vom putea merge la marile festivaluri Neversea, Untold sau Electric Castle

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Premierul Florin Cîţu a precizat, joi, că evenimentele mari, cu mult public, cum ar fi Neversea sau Untold, nu vor putea fi organizate chiar de la 1 iunie, ci mai degrabă după 1 august. Premierul a adăugat că: ,,Eu aşa sper şi eu aşa vreau”.

Florin Cîţu a fost întrebat, joi, la Constanţa, dacă Neversea şi Untold vor putea ava loc în acest an şi a afirmat: ,,Eu aşa sper şi eu aşa vreau, dar ele nu cred  că pot avea loc de la 1 iunie, cred că este vorba despre o fază ulterioară. Când vorbim despre aceste evenimente mari ar trebui să ne gândim că nu se vor întâmpla de la 1 iunie, ele vor avea loc mai aproape de 1 august sau după 1 august”.

De asemenea, decizia privind organizarea nunţilor şi a botezurilor va fi luată vineri.

„Este o propunere pe care am făcut-o pentru comitetul interministerial, va fi discutată mâine, am anunţat-o şi astăzi aici pe litoral pentru evenimentele private. Vedem după discuţiile cu INPS şi Ministerul Sănătăţii cum va arăta forma finală, dar este ceea ce eu propun”, a spus premierul.

Premierul a fost întrebat miercuri, când vor reîncepe petrecerile private, nunţile şi ceremoniile de botez. „Când ne vom vaccina”, a răspuns Florin Cîţu.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite