Când se reia testarea „la sală” a şoferilor cu permisul de conducere suspendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soferii cu permisul suspendat pot reitra în posesia lui dacă trec de examenul teoretic
Soferii cu permisul suspendat pot reitra în posesia lui dacă trec de examenul teoretic

Cei care au permisul de conducere suspendat şi vor să reintre mai repede în posesia lui vor putea da, începând din 2 iunie, testarea pentru verificarea cunoaşterii regulilor de circulaţie.

Conform Brigăzii Rutiere, această testare se va realiza în fiecare zi lucrătoare  în câte două serii, dar în funcţie de numărul de solicitări se mai poate suplimenta cu o serie. Pentru prima serie programarea se va face în fiecare zi de testare în intervalul ora 08.00 – 08.30, iar testarea efectiva va începe la ora 08.30. Pentru cea de-a doua serie de testare programarea se va face între orele 09.30 – 10.00, iar testarea va începe la ora 10.00.

Programările se pot face la Ghişeul 5, iar testarea efectivă se desfăşoară în clădirea „Corpul D” din incinta Brigăzii Rutiere. La înscriere sunt obligatoriu de prezentat actul de identitate şi dovada înlocuitoare a  permisului de conducere, ambele documente în original. 

Brigada Rutieră menţionează că persoanele care se vor prezenta la sediul Brigăzii Rutiere, vor respecta măsurile adoptate în contextul situaţiei epidemiologice din România pentru limitarea riscului de răspândire a infecţiei cu Coronavirus şi regulile de distanţare socială, fiind obligatorii purtarea măştii şi a mânuşilor şi triajul epidemiologic, procedura constând în controlul temperaturii vizitatorilor la punctele de control acces în incinte, nefiind permisă intrarea persoanelor a căror temperatură corporală depăşeşte 37,3 ⁰ C.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite