Cămătari către fiul unui deputat: "Te tai, te omor. O să dispari precum Elodia"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Dumitru
Dragoş Dumitru

Rechizitoriul procurorilor DIICOT scoate la iveală modul prin care o reţea de cămătari a stors de la deputatul PSD Ion Dumitru 450.000 de lei şi 100.000 de euro.

Procurorii DIICOT au trimis în judecată o reţea de cămătari care l-au sechestrat şi bătut de fiul deputatului Ion Dumitru. Conform procurorilor, interlopii au mers chiar la biroul parlamentarului, pe care l-au ameninţat că îi omoară familia. Cămătarii l-au împrumutat cu bani pe Dragoş Dumitru, politician din Dâmboviţa şi fiul deputatului Ion Dumitru.

Pentru că tânărul nu le-a mai restituit banii şi dobânzile uriaşe pe care le cereau, cei opt cămătari au trecut la ameninţări de genul "Te tai", Te omor", "Îţi dau foc la casă" "O să dispari precum Elodia". Dar nu s-au oprit aici şi l-au bătut de mai multe ori pe Dragoş Dumitru şi pentru că au văzut că nici aşa nu scot suficienţi bani de la el, au mers la tatăl acestuia.

Deputatul PSD Dragoş Dumitru s-a trezit cu interlopii chiar în biroul său de parlamentar. Ei l-au ameninţat şi l-au determinat să le dea 450 de mii de lei şi 100 de mii de euro. Deşi l-au asigurat că după ce primeasc banii îl lasă în pace pe fiul său, interlopii au continuat ameninţările.
În activitatea lor infracţională au apelat chiar la persoane din conducerea Partidului Social Democrat, care să îl determine pe Ion Dumitru să le dea câţi ban vor.

Pe lângă violenţe, Dragoş Dumitru a fost ameninţat şi cu publicarea unor filme indecente în care apărea iubita sa.

Fiul deputatului PSD a fost aşteptat pe aeroport şi luat pe sus de interlopi, care l-au sechestrat într-o maşină timp de câteva ore. Totul s-a desfăşurat sub privirile îngrozite ale pasagerilor din avionul cu care se întorsese Dragoş Dumitru. Gruparea era condusă de Aurelian Ciucă, fostul soţ al procuroarei Viviana Ciucă şi de un poliţist de la Arme şi Muniţii, Radu Nae.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite