Călin Popescu Tăriceanu, implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Călin Popescu Tăriceanu a mai fost implicat într-un accident rutier, dar atunci conducea o motocicletă FOTO Arhivă Adevărul
Călin Popescu Tăriceanu a mai fost implicat într-un accident rutier, dar atunci conducea o motocicletă FOTO Arhivă Adevărul

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a fost implicat în această dimineaţă în Buzău într-un accident rutier. Potrivit autorităţilor, autoturismul fostului premier a fost lovit din spate de o altă maşină al cărei şofer nu a păstrat distanţa regulamentară.

„Este vorba despre o tamponare între două autoturisme, fără a fi înregistrate victime. Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Buzău, care conducea pe Aleea Industriilor către Şoseaua Spătarului nu a păstrat distanţa corespunzătoare faţă de alt autoturism din faţa sa, lovindu-l”, a declarat Florina Crucianu, care a precizat că şoferul din Buzău, vinovat de producerea accidentului, a fost sanţionat cu trei puncte amendă.

Conform sursei citate, cei doi şoferi au fost testaţi de poliţişti cu alcooltestul, stabilindu-se că nu consumaseră alcool.

Tăriceanu şi celălalt şofer nu s-au înţeles pe cale amiabilă, astfel că au mers la sediul Poliţiei municipiului Buzău, pentru întocmirea actelor constatatoare.

"Documentele de constatare a contravenţiei şi de soluţionare a evenimentului rutier au fost întocmite la sediul Politiei municipiul Buzău", au declarat reprezentanţii Poliţiei Buzău.

Călin Popescu Tăriceanu se afla la volanul unui autoturism Ford, care a fost avariat în urma tamponării.

Tăriceanu, implicat şi în alte accidente 

Acesta nu este primul accident rutier în care a fost implicat Călin Popescu Tăriceanu. În 2012 fostul premier a rămas fără permis pentru două luni din cauza unui accident pe care l-a produs în mai 2011, când a lovit un taximetru pentru că a schimbat direcţia de mers fără să se asigure şi să acorde prioritate.

Tăriceanu a fost implicat într-un accident rutier şi în 2008, la Comarnic, în timp ce se îndrepta spre o întâlnire de partid desfăşurată la Braşov. Şi de acea dată accidentul a fost unul minor.

În vara anului 2006, liberalul Calin Popescu Tăriceanu, la vremea respectiva premier al României, a avut un accident de motocicletă. Acesta conducea un Harley Davidson, iar în urma accidentului, prim-ministrul a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite