Bunica Luizei: Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, nu aflam nimic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Iordache, bunica Luizei Melencu, una dintre tinerele dispărute în Caracal, spune că autorităţile nu au băgat familia în seamă şi nu au făcut niciun progres în anchetă. ”Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus aceasta pentru RealitateaTV.

Bunica Luizei Melencu, tânăra de 18 ani dispărută în Caracal în luna aprilie, spune că autorităţile nu au progresat deloc în căutarea fetei şi că nu au băgat familia în seamă. De aceea, familia a angajat un avocat pentru a afla de la autorităţi lucruri pe care până acum le-a aflat doar din presă. 

„Nu ne-a băgat nimeni în seamă. Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic. În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). «Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniţi peste mine. Vă sun eu». Şi iată că la Luiza în dosar e aceeaşi maşină şi nu au venit nici în ziua de azi să ne spună şi nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a spus bunica tinerei citată de Realitatea.

Elena Iordache a mai spus că speră că tânăra este încă în viaţă.

”Eu cred că Luiza este în viaţă. Sufletul meu îmi spune că este în viaţă. O aştept acasă pe Luiza. Să vină acasă că ne e dor de ea”, a spus bunica Luizei.

Originară din Dioşti, judeţul Dolj, Luiza Melencu se ducea pe 15 aprilie la Caracal. A luat o maşină de ocazie, iar de atunci nu se mai ştie nimic de ea. Dispariţia a fost semnalată de bunicul fetei, iar dosarul ei a fost tratat ca un caz de trafic de persoane.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri seară, la Caracal, că în urma percheziţiei la locuinţa lui Gheorghe Dincă au fost găsite noi fragmente osoase şi probe biologice care vor fi supuse expertizării. 

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu a fost audiat timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT Bucureşti, avocatul său afirmând că acesta şi-a menţinut declaraţiile privind uciderea fetei dar şi a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie. Echipe de criminalişti s-au aflat vineri la locuinţa sa din Caracal, cercetările fiind reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi.

DIICOT -  structura centrală şi specialiştii Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei au reluat cercetările la faţa locului, sâmbătă, 3 august 2019. La Caracal, la locul crimei, se află şi principalul suspect, Gheorghe Dincă.

Te-ar putea interesa şi:

Radiografia cazului Caracal, făcută de un specialist în investigaţie criminală. Lanţul de greşeli fatale care au dus la uriaşul eşec în găsirea Alexandrei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite