Bucureştenii pot dona pentru oamenii din Ucraina şi în două centre din Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureştii pot trimite donaţii către refugiaţii ucrainenei FOTO Arhivă
Bucureştii pot trimite donaţii către refugiaţii ucrainenei FOTO Arhivă

Două centre au fost deschise în Sectorul 1 al Capitalei unde bucureştenii pot dona alimente neperisabile, haine, pături şi produse de igienă pentru români şi ucraineni. Autorităţile şi ONG-urile sprijină demersul pentru ca donaţiile să ajungă la oamenii din Bucovina de Nord, din sudul Basarabiei şi alte regiuni ale Ucrainei.

Bucureştenii pot dona alimente neperisabile, haine, pături şi produse de igienă pentru vecinii ucraineni în două centre amenajate în Sectorul 1. Produsele vor ajunge la ucraineni şi români din Bucovina de Nord, din sudul Basarabiei şi alte regiuni ale Ucrainei, potrivit unui comunicat PNL Sector 1, preluat de Agerpres.

Unul dintre centre este situat pe strada Ion Câmpineanu, numărul 27 şi are program de luni până vineri, între orele 12,00 şi 18,00. Cel de-al doilea se află pe Calea Griviţei, numărul 200 şi va funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 18,00-20,00, iar sâmbăta şi duminica în intervalul orar 10,00-13,00.

„La graniţa cu România vedem un război inutil şi absurd, cum nu credeam că mai este posibil în vremurile noastre. În astfel de momente ne rămâne un singur lucru de făcut: solidaritate. Campania este iniţiată de PNL Sector 1, dar NU este o campanie politică, este o acţiune umanitară. Ne dorim doar să folosim toate resursele şi reţeaua pe care o avem la dispoziţie pentru a da o mână de ajutor tuturor celor aflaţi în nevoie", a declarat deputatul Sebastian Burduja, iniţiator al campaniei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite