Bucureştean, ridicat de poliţişti de la o petrecere după ce ar fi încercat să lovească un agent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Bucureşti a fost încătuşat cu forţa după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi încercat să lovească un agent al Secţiei 25. Bărbatul s-ar fi înfuriat că poliţiştii au intervenit să oprească o petrecere zgomotoasă.

Incidentul a avut loc în jurul orei 1.30, când o patrulă a Secţiei 25 care pleca de la un caz a observat că, într-un apartament de la etajul şase al unui bloc din sectorul 6, are loc o petrecere zgomotoasă, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Nicolae.

„Poliţiştii au constatat că muzica era dată foarte tare, iar geamurile erau deschise. Pentru că, în mod evident, liniştea publică era tulburată, poliţiştii au bătut la uşa apartamentului respectiv şi au cerut persoanelor aflate înăuntru să se legitimeze”, a declarat Niculae.

Conform oficialului Poliţiei Capitalei, în locuinţă se aflau patru persoane, dintre care trei s-au legitimat imediat. A patra persoană, un bărbat, a început însă să-i înjure pe agenţi şi a refuzat să le prezinte cartea de identitate.

„Poliţiştii l-au invitat pe acesta, jos, la maşină, împreună cu proprietarul apartamentului. Ajuns în faţa blocului, bărbatul, care se afla într-o stare avansată de ebrietate, a devenit din nou reclacitratnt şi a încercat să lovească un agent, motiv pentru care a fost imobilizat conform procedurii şi dus la secţie”, a mai spus Alexandru Niculae.

Toate cele patru persoane au fost amendate contreavenţional pentru tulburarea ordinii publice, valoarea totală a amenzilor ricându-se la suma de 6.500 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite