Brigada pirotehnică SRI a intervenit în zona Pieţei Victoriei în cazul unui bagaj suspect aflat într-un autobuz - UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Adevărul
Imagine: Adevărul

Echipa pirotehnică a Serviciului Român de Informaţii (SRI) intervine în zona Pieţei Victoria unde, miercuri, prin apel la 112, a fost anunţat un bagaj suspect într-un autobuz. În cele din urmă, bagajul a fost revendicat de proprietar, iar ameninţarea nu s-a confirmat.

UPDATE: Bagajul suspect lăsat în autobuzul 783 a fost revendicat de proprietar, astfel că ameninţarea nu se confirmă, anunţă SRI

Autovehiculul a fost oprit la Piaţa Victoriei, iar SRI a trimis Brigada pirotehnică pentru a investiga bagajul suspect. Călătorii au fost evacuaţi. 

„În urma unui apel la 112, a fost semnalat un bagaj suspect în autobuzul 783 din Bucureşti. Autobuzul este blocat în acest moment în zona Pieţei Victoria, către sensul Piaţa Romană. Pasagerii au fost debarcaţi, zona delimitată. Echipa pirotehnică a Brigăzii Antitero din cadrul SRI se deplasează la faţa locului pentru a inspecta bagajul", informează SRI. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite