Braşov: Salvarea care te omoară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un bărbat de 53 de ani a fost lovit de o maşină a ambulanţei, pe şoseaua ocolitoare a oraşului. Bărbatul a murit imediat după impact.

Accidentul s-a produs, la primele ore ale dimineţii, pe strada Timişul Sec, în apropiere de CET. Maşina ambulanţei se întorcea către staţie, după ce transportase un pacient la spital.

Poliţiştii spun că şoferul ambulanţei l-a acroşat pe şosea pe un bărbat de 53 de ani. Impactul violent a făcut ca victima să moară pe loc.

Reprezentanţii Ambulanţei Braşov spun că bărbatul nu se deplasa pe stradă, ci staţiona pe carosabil, în apropiere de axul drumului.

„Se pare că bărbatul stătea ghemuit în mijlocul străzii. Şoferul ambulanţei nu a văzut nimic până în momentul în care maşina era foarte aproape de el. Toţi cei din maşină au crezut că au lovit un câine. Numai după ce au coborât din maşină şi-au dat seama că este vorba despre un om", a explicat Mioara Văitiş, directoarea Ambulanţei Braşov.

Poliţiştii braşoveni fac cercetări pentru elucidarea cazului, iar reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă spun că aşteaptă concluziile anchetei, pentru a hotărî ce măsuri interne se impun.

„Este un eveniment nefericit, care din păcate i se putea întâmpla oricărui alt şofer. Condiţiile meteo nefavorabile şi poziţia nefirească în care se afla bărbatul pe stradă au condus către această tragedie. Se va stabili şi dacă victima se afla sau nu în stare de ebrietate", a mai adăugat Mioara Văitiş.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite