Bogdan Chirieac şi prezentatorul emisiunii 'Realitatea Zilei', Răzvan Dumitrescu, şi-au făcut firmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Chirieac şi-a făcut firmă cu Răzvan Dumitrescu
Bogdan Chirieac şi-a făcut firmă cu Răzvan Dumitrescu

Bogdan Chirieac, fostul ziarist şi Răzvan Dumitrescu, prezentatorul emisiunii "Realitatea Zilei" au pus bazele unei noi firme , pe 19 ianuarie, sub numele "Press Media Electronic SRL". Firma se va ocupa de administrarea portalurilor web, scrie Capital.ro.

"Press Media Electronic SRL" îşi are sediul într-un apartament de pe Ştefan cel Mare, acolo unde îşi are domiciliul Răzvan Dumitrescu. Cei doi deţin părţi egale, investiţia iniţială la capitalul social al firmei fiind de 1.000 de lei.

CRP dezaprobă conduita lui Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu

Bogdan Chirieac a fost acuzat că a îmbinat presa cu afacerile. El a fost redactor-şef adjunct la ziarul "Adevărul" , apoi a plecat împreună cu colegii săi şi cu Cristian Tudor Popescu la cotidianul "Gândul". În acest timp, a fost şi realizator al emisiunii Pro Vest de la Pro TV. În 2007, Chirieac îşi dă demisia de la Gândul după ce Evenimentul Zilei a dezvăluit că, în timpul în care scria editoriale despre contractele de achiziţii din domeniul apărării, firma la care el era acţionar intermedia contracte cu statul.

Chirieac a continuat să apară în public, la emisiuni de la Realitatea TV, în diverse talk-show-uri, dar a reuşit să facă obiectul unui nou scandal. El a intermediat întâlnirea dintre şeful ANI, Cătălin Macovei, şi Sorin Roşca Stănescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite