Boc: Eu înţeleg că românii o duc rău dar nu e vina cuiva anume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Emil Boc a afirmat, joi, după accidentul înregistrat în Parlament, că cel mai important lucru în acest moment este să fie salvată viaţa persoanei care s-a aruncat de la balcon.

UPDATE Emil Boc: Fac apel la luciditate pentru a trece aceste vremuri grele

EXCLUSIV Medicul-deputat care a acordat primul ajutor protestatarului din Parlament: „Îi curgea sânge din nas. Risca să se înece

"Se pare că viaţa nu îi este în pericol. Eu ştiu şi înţeleg că mulţi români o duc greu şi nu este vina cuiva. Soluţia nu este cea pe care am văzut-o astăzi în Parlament. Fac un apel al luciditate şi raţionalitate pentru a trece aceste vremuri grele", a spus primul ministru după votul pe moţiunea de centură pe legea cadru a salarizării. Premierul a făcut un apel şi către clasa politică pentru a nu se exacerba tensiunile politice. 

Iniţial, primul ministru a declarat că cel ami important lucru este salvarea vieţii acelui om.

"Cel mai important lucru acum este să salvăm viaţa acestui om, aceasta este preocuparea de bază în acest moment, să salvăm viaţa acestui om", a afirmat Emil Boc, înainte de a intra la şedinţa Birourilor permanente reunite ale legislativului, la care participă şi liderii politici şi la care se discută continuarea sau nu a dezbaterilor pe marginea moţiunii de cenzură.

Un bărbat s-a aruncat joi de la un balcon în sala de plen a Parlamentului, unde se discuta moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Emil Boc.

Adrian Sobaru (40 de ani), tatăl a doi copii, dintre care unul autist, şi angajat al TVR, s-a aruncat de la un balcon, situat la al doilea etaj, chiar înainte de discursul premierului Emil Boc. Înainte de a se arunca, bărbatul a strigat: "Aţi luat mâncarea de la copii" şi "Pentru tine Boc". Bărbatul era îmbrăcat într-un tricou pe care scria: "Ne- aţi  ucis viitorul". În cădere, bărbatul a rupt un pupitru.

Bărbatul este la spital, având o fractură la un picior.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite