Becali, la Tribunal cu marca „Steaua“: „Ei spun, vezi Doamne, că eu, puşcăriaşul şi deţinutul, nu merit că stric imaginea Stelei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali la DNA foto Inquam Photos / Octav Ganea
Gigi Becali la DNA foto Inquam Photos / Octav Ganea

Gigi Becali a ajuns miercuri dimineaţă din nou în faţa instanţei. Latifundiarul din Pipera este audiat de magistraţii Tribunalului Bucureşti, în dosarul în care se luptă cu MApN pentru a pune mâna pe marca „Steaua”.

Becali le-a spus jurnaliştilor că a venit cu mai multe documente care demonstrează că el nu a făcut rău Stelei, ba chiar a ajutat-o şi a scăpat-o de datorii. Prin urmare, nu se poate spune că face rău echipei sau că strică imaginea acesteia.

„Sunt pus pe drumuri că aşa se obişnuieşte. Hai să facem procese, să ocupăm timpul judecătorului, al lui Becali, al avocaţilor, să pierdem bani, numai aşa că putem.Să presupunem prin absurd că n-o să se mai numească „Steaua”. Atunci, nu mai există Steaua, nu mai avem echipă în Europa, tot coeficientul n-o să mai existe. De ce să avem echipă în Europa? Noi să avem duşmănii şi răutăţi”, a declarat Gigi Becali, potrivit B1 TV.

„Ei spun, vezi Doamne, că eu, puşcăriaşul şi deţinutul, nu merit că stric imaginea Stelei. Eu am venit să aduc nişte acte şi arăt că din 2013, când am preluat Steaua, toate echipele s-au desfiinţat, sunt în Liga B sau insolvenţă, iar Steaua e singura echipă care a adus 200 de milioane din Europa, din calificări. Ei spun în motivare că să nu se mai numească Steaua că Becali infractorul a stricat imaginea Stelei, dar am venit eu deţinutul şi am achitat datoriile”, a susţinut Becali, când a venit la Tribunal.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite