Becali le-a dat ordin fotbaliştilor de la FCSB să meargă la vot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi e unul din marii contestatari ai lui Liviu Dragnea, Gigi Becali s-a declarat un susţinător al referendumului şi chiar a decis să-şi trimită jucătorii la vot.

Astfel, fotbaliştii pregătiţi de Nicolae Dică vor merge la vot în această seară, la o şcoală aflată în vecinătatea staţiei de metrou Apărătorii Patriei din Bucureşti. Jucătorii de la FCSB nu vor fi însoţiţi şi de finanţatorul Gigi Becali, arată digisport.ro.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu "da" sau "nu" va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?"

Aceasta este o întrebare-standard care se pune în cazul revizuirii Constituţiei. Plenul Senatului, în calitate de for decizional, a adoptat în 11 septembrie, cu 107 voturi "pentru", 13 voturi "împotrivă" şi şapte abţineri, proiectul legislativ care îşi propune revizuirea articolului 48 din Constituţie, în sensul că familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, şi nu între soţi, aşa cum este în prezent.

Coaliţia pentru Familie a strâns trei milioane de semnături pentru revizuirea Constituţiei privind definiţia familiei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite