Băsescu, mesaj în lacrimi pentru familia Luizei: Împăcaţi-vă cu ideea şi rugaţi-vă să îi fie bine sus VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Basescu si familia Luizei

Fostul preşedinte Traian Băsescu a izbucnit în plâns, duminică, în timp ce i-a transmis familiei Luizei să se împace cu ideea şi să se roage ca acesteia să îi fie bine „acolo sus”.

„Vreau să vă spun că sunt tată de fete. Înţeleg atât de bine drama acestor familii încât.... (....) Eu vă spun un lucru cu toată sinceritatea, împăcaţi-vă cu realitatea, împăcaţi-vă cu realitatea şi rugaţi-vă să îi fie bine acolo sus”, le-a spus Băsescu membrilor familiei Luizei, la România TV.

El a adăugat că angajaţii MAI dau dovadă de „nesimţire şi pasivitate”.

„Din păcate, la nivelul MAI s-a aşternut aşa un nivel de pasivitate cu scuzele de rigoare dar spun nesimţire la foarte mulţi dintre angajaţii acestei instituţii, aroganţi, nepăsători şi reacţia asta pe care o au atunci când e vorba de fete mai mari care au dispărut, ei zic lasă că se întoarce”, a adăugat Băsescu.

Fostul preşedinte a prezentat un raport al Comisiei Europene privind serviciul 112.

„S-a încercat în zona de discreditare, în fază iniţială, dădeau vina una pe alţii. Iată ce poate face STS! În momentul de faţă, STS poate să dea o evaluare a locaţiei cu o toleranţă de la 70 la 5000 de metri. Aceasta este foaie din raport. Deci asta este performanţa echipamentului", a spus Traian Băsescu la România TV

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite