VIDEO Bărbatul care ar fi furat pistolul jandarmeriţei a fost reţinut. Arma nu a fost deocamdata recuperată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care este suspectat că a furat arma de foc a femeii jandarm, în timpul evenimentelor violente de la protestul de vineri seara, din Piaţa Victoriei, a fost prins. Arma de foc încă nu a fost găsită.

Poliţia a transmis că suspectul are 32 de ani, este din Ilfov şi a fost identificat cu ajutorul fotografiilor şi imaginilor transmise prin intermediul mass-media şi în baza unei informaţii transmise de un cetăţean poliţiştilor din Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov.

Suspectul a fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţia spune că va continua cercetările pentru găsirea armei de foc, dar şi pentru identificarea celorlalţi agresori ai celor doi jandarmi.

Doi jandarmi, dintre care o femeie, au fost prinşi în mijlocul unui grup de huligani şi au căzut victime agresiunii acestora, vineri seară, în Piaţa Victoriei. 

Cei doi militari au fost salvaţi de mai mulţi manifestanţi la protestele diasporei, care au făcut scut uman în jurul celor doi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Până acum, au fost arestate pentru 30 de zile două persoane, acuzate că i-au bătut pe jandarmi. Este vorba de Ionuţ Liviu Cojoacă (30 de ani) şi Claudiu Andrei Dobre (24 de ani), ambii din Bucureşti, membri ai galeriei CSA Steaua, mai cunoscuţi ca ultraşi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite