Bărbatul care şi-a ucis fiica vitregă din gelozie, într-un complex rezidenţial din Ilfov, a fost arestat preventiv. Victima a sunat la 112 înainte de crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care weekend-ul trecut şi-a ucis fiica vitregă, într-un complex rezidenţial din Ilfov, aproape de cartierul Militari, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este pus sub acuzare atât pentru omor, cât şi pentru tentativă de omor, în cazul prietenului tinerei, care este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, cu răni produse tot prin înjunghiere. Primele date ale anchetei arată că gelozia a fost motivul tragediei.

Procurorii Parchetului Tribunalului Ilfov l-au reţinut duminică pe Ionel Ionescu (37 de ani) şi au cerut instanţei arestarea lui preventivă pentru omor şi tentativă de  omor. Cererea a fost admisă de Tribunalul Ilfov.

"În temeiul art. 226 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului Ionescu Ionel Florian pe o durată de 30 zile, respectiv de la data de 13.11.2016 până la data de 12.12.2016 inclusiv, iar în baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, arată în hotărârea instanţei.

Din primele date ale anchetei reiese că Ionel Ionescu şi-a omorât fiica vitregă, de doar 25 de ani, din gelozie. Cei doi ar fi fost amanţi o vreme, însă la un moment dat fata s-a îndragostit de un alt bărbat. Orbit de gelozie, Ionescu a decis să-i dea o lecţie fetei. Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, bărbatul s-a dus la apartamentul în care locuia fiica sa vitregă, aflat într-un complex rezidenţial din Ilfov, aproape de cartierul Militari. 

Ionescu a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul, apoi l-a înjunghiat şi pe iubitul fetei, iar pentru a-l împiedica să fugă, i-a tăiat cauciucurile de la maşină.

Iubitul fetei se află în continuare internat la Secţia de chirurgie toracică a Spitalului Universitar, după ce acesta a fost operat.

Anchetă internă la Poliţie

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov desfăşoară o anchetă internă după ce s-a constatat că, înainte de crimă, a existat un apel la 112 dat de tânără în care reclama că tatăl ei vitreg a lovit-o şi a ameninţat-o cu moartea. 

Apelul la 112 a fost la ora 2.21. Atunci, fata îi anunţa pe poliţişti că se află în faţa blocului din cartierul Militari Residence, iar tatăl ei vitreg a devenit violent  Un echipaj de poliţie al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov a sosit la sesizare, însă agenţii nu i-au făcut un control corporal bărbatului şi nici nu au aplicat vreo sancţiune contravenţională, părăsind rapid locul. 

La nici o oră de la plecarea acestora, un alt apel la 112 anunţa că bărbatul şi-a ucis fiica vitregă cu mai multe lovituri de cuţit şi l-a înjunghiat pe prietenul ei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite