Bărbatul care i-a băgat în spital pe părinţii lui Şerban Huidu, condamnat la şase ani şi patru luni de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu a ajuns în spital în stare gravă după ce a fost bătut chiar în restaurantul pe care îl deţine Foto Facebook
Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu a ajuns în spital în stare gravă după ce a fost bătut chiar în restaurantul pe care îl deţine Foto Facebook

Bărbatul acuzat că i-a agresat pe părinţii lui Şerban Huidu în restaurantul acestora a fost condamnat definitiv, marţi, de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB), la şase ani şi patru luni de închisoare.

Pe lângă pedeapsa aplicată, judecătorii au mai stabilit că agresorul va trebui să-i plătească lui Florin Huidu, tatăl lui Şerban Huidu, echivalentul în lei al sumei de 25.000 de euro, reprezentând daune morale, şi 10.000 de lei daune materiale. 

Totodată, acesta va trebui să-i achite şi mamei acestuia, Bianca Huidu, echivalentul în lei a sumei de 5.000 de euro, reprezentând morale, şi 5.000 de lei daune materiale.

Părinţii lui Şerban Huidu au fost internaţi, în 22 iulie 2013, la Spitalul de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" din Capitală, după ce au fost agresaţi în resturantul propriu de Constantin Andrei Ştefan.

Tatăl lui Şerban Huidu a avut mai multe plăgi tăiate la faţă, la coloana cervicală şi la o mână, după cum declara la acea dată medicul plastician Anda Mihai.

„Tatăl lui Huidu a fost adus la spital luni, la ora 16.30, şi a fost internat cu plăgi tăiate la nivelul feţei, coloanei cervicale şi la deget. Starea lui era gravă, mai ales că avea hemoragie puternică. A fost operat. Acum este stabil, va mai rămâne internat probabil două-trei zile”, a declarat medicul.

Potrivit aceleiaşi surse, mama lui Huidu a fost adusă la spital la ora 18.00, cu contuzii minore, şi nu a fost internată în spital, ea fiind tratat în ambulatoriul unităţii sanitare.

„Agresorul este un bărbat de 36 de ani care a consumat la terasa părinţilor lui Şerban Huidu şi nu a vrut să plătească. În momentul în care tatăl lui Huidu şi mama vitregă a acestuia au intervenit, agresorul i-a tăiat cu un cuţit. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD care le-a acordat acestora primele îngrijiri medicale după care i-a transportat la spital”, a explicat pentru adevarul.ro Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite