Bărbatul care a făcut scandal la conferinţa ministrului Muncii Violeta Alexandru şi a ameninţat-o a fost identificat şi amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care a făcut scandal duminică, la conferinţa ministrului Muncii Violeta Alexandru şi a ameninţat-o, insultând şi alte persoane, a fost identificat şi amendat.

”Astăzi, în jurul orei 12:00 prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea şi liniştea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfăşoară o conferinţă de presă. La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată  nicio persoană recalcitrantă în respectiva locaţie”, relatează Poliţia Capitalei.

Ulterior bărbatul a fost identificat şi sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul este cel care a intervenit în timpul conferinţei de presă susţinută de Violeta Alexandru pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei. El a cerut cu vehemenţă să-i fie mărită pensia şi a ameninţat-o cu moartea pe Violeta Alexandru. De asemenea, el a avut un limbaj vulgar şi un comportament agresiv şi faţă de alte persoane care asistau la conferinţa de presă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite