Bărbat reţinut după ce şi-a ucis fiul vitreg de 7 ani şi l-a îngropat în grădină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Dâmboviţa a fost reţinut de procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce, în urmă cu doi ani, l-ar fi omorât pe unul dintre fiii săi vitregi, pe care l-a îngropat în grădina din spatele casei. Bărbatul este acuzat de omor asupra unui membru al familiei, profanare de cadavre sau morminte şi rele tratamente aplicate minorului.

Anchetatorii au intrat în alertă după ce, pe data de 17 septembrie, Dragoş Petrică Bondilă, în vârstă de 40 de ani, s-a dus la poliţie şi a anunţat că fiul său minor a fugit de acasă.

Copilul a fost găsit de poliţişti în judeţul Giurgiu, iar cu această ocazie, băiatul a povestit că tatăl său vitreg obişnuieşte să îl lovească dar şi că în urmă cu aproximativ doi ani, chiar i-a omorât în bătaie fratele în vârstă de 7 ani, după care l-a îngropat în grădină.

„Cu ocazia cercetărilor la faţa locului (indicat de către minor) a fost găsit, la o adâncime de 45 cm faţă de nivelul solului, un craniu, fragmente osoase din regiunile toraco-abdominale, membre superioare, inferioare şi un fragment de pătură din material textil de culoare roşiatică, precum şi mai multe obiecte de vestimentaţie”, se arată într-un comunicat emis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Analiza medico-legală: Oasele sunt de natură umană

În urma analizelor medico-legale a rezultat că oasele sunt de natură umană şi că ele aparţin unui copil în vârstă de 5 - 6 ani, îngropat cu aproximativ doi ani în urmă.

Surse din Poliţie citate de Mediafax arată că bărbatul nu şi-a recunoscut fapta. Despre moartea copilului ştia şi mama acestuia, însă femeia nu a avut curaj să-l denunţe pe bărbat, deoarece acesta ar fi ameninţat-o cu moartea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite