Bărbat din judeţul Ilfov, suspectat că a convins un băiat de 8 ani să-i trimită imagini cu conţinut sexual explicit, plasat în arest la domiciliu VIDEO

Bărbat din judeţul Ilfov, suspectat că a convins un băiat de 8 ani să-i trimită imagini cu conţinut sexual explicit, plasat în arest la domiciliu VIDEO

Un bărbat de 31 de ani din Voluntari, judeţul Ilfov, suspectat că a convins un băiat de 8 ani să-i trimită imagini cu conţinut sexual explicit, a fost arestat a domiciliu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, au făcut, marţi, două percheziţii în localitatea Voluntari, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi racolare a minorilor în scopuri sexuale.
 
”În fapt, la data de 30.12.2018,  Secţia 19 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un minor de 8 ani a purtat mai multe conversaţii, prin intermediul unei reţele de socializare, cu un bărbat necunoscut, în cuprinsul cărora şi-au trimis reciproc poze şi filmări cu caracter pornografic explicit”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.
   
 
În urma percheziţiilor a fost depistat şi condus la sediul Secţiei 19 Poliţie un bărbat de 31 ani, bănuit de comiterea acestor infracţiuni, iar Judecătoria Sectorului 5 a dispus măsura arestului la domiciliu.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: