Bărbat din Capitală, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Bărbat din Capitală, reţinut pentru încălcarea ordinului de protecţie

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat din Capitală a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a încălcat un ordin de protecţie emis de judecători, la solicitarea unei femei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Individul a fost depistat pe o stradă din Sectorul 2, în timp ce adresa injurii unei femei şi a fost dus la sediul Secţiei 8 pentru audieri. În timpul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că pe numele său există un ordin de protecţie, cerut chiar de femeia la care striga. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit News.ro.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pe numele său, la solicitarea femeii, s-a emis la data de 19 ianuarie 2018. ordinul de protecţie prin care obliga bărbatul – pe o perioadă de 4 luni – să păstreze o distanţă de minim 100 m faţă de persoana vătămată, cu excepţia situaţiilor în care se impune prezenţa simultană a celor doi în faţa autorităţilor publice.
 
Cercetările sunt continuate  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcarea măsurilor dispuse prin ordin de protecţie,  cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.
 
Peste o mie de cazuri de nerespectare a ordinelor de protecţie s-au înregistrat anul trecut, iar poliţiştii au deschis dosare penale. Cele mai multe cazuri au fost în mediul urban, potrivit Poliţiei Române.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările