Bărbat din Bucureşti, arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual, în mod repetat, un copil de 13 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat, în mod repetat, un copil de 13 ani.
Un bărbat a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat, în mod repetat, un copil de 13 ani.

Un bărbat de 36 de ani din Bucureşti a fost arestat preventiv după ce ar fi agresat sexual în mai multe rânduri un copil de 13 ani. Bărbatul i-ar fi oferit bani copilului pentru a-l ajuta la unele lucrări de curăţenie pe care le contracta. Faptele au fost sesizate de un angajat al unei organizaţii de protecţie a copiilor.

Serviciul Omoruri a pus în aplicare, miercuri, două mandate de percheziţie domiciliară şi unul de aducere emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor.

Potrivit Poliţiei Capitalei, în luna februarie, un angajat al unei organizaţii de protecţie a copiilor a reclamat că un bărbat ar avea relaţii cu un minor de 13 ani, existând suspiciuni că acesta ar fi fost agresat sexual.

"În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că, în cursul anului 2020, minorul ar fi început să petreacă mult timp în preajma unui bărbat de 36 de ani, ajutându-l la efectuarea lucrărilor de curăţenie pe care acesta le contracta contra cost, o parte din bani fiind înmânaţi minorului. Din cercetări s-a mai stabilit că bărbatul ar fi profitat de vârsta persoanei vătămate şi de faptul că acesta era în imposibilitatea de a se apăra, iar prin constrângere l-ar  fi atins în zonele intime ale corpului, agresându-l sexual în repetate rânduri", arată sursa citată.

În urma audierilor la sediul Serviciului Omoruri, bărbatul a fost reţinut.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor, bărbatul fiind arestat preventiv.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite