Avocatul lui Dincă: El a crezut că fetele sunt prostituate. Spune că Luiza a fost de acord să-l însoţească

Avocatul lui Dincă: El a crezut că fetele sunt prostituate. Spune că Luiza a fost de acord să-l însoţească

Alexandra şi Luiza

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, desemnat de Barou din oficiu, a făcut precizări despre cum au ajuns cele două adolescente din Caracal, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, în maşina lui. Clientul lui a sustinut în faţa anchetatorilor că a crezut că sunt prostituate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gheorghe Dincă a spus despre Luiza că  fata a mers de bună voie cu el şi că nu a violat-o. De asemenea, a negat că i-ar fi ars trupul, aşa cum a procedat cu Alexandra. 

„Să fac o precizare: nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate, el a crezut că sunt prostituate. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale şi a susţinut că sunt doar două victime, nu mai multe“, a precizat Claudiu Lascoschi sâmbătă, la Digi 24. 

În ceea ce o priveşte pe Alexandra, Gheorghe Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o, dar în cazul Luizei susţine că nu a fost viol.

„Luiza făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza - n.red.), a declarat avocatul la Antena3. 

Lascoschi a mai spus despre clientul său că ar fi recunoscut ca le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza şi pe Alexandra, însă nu a dat indicaţii privind locul în care se află corpul fetei dispărute din aprilie. 

DIICOT a anunţat sâmbătă, oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: