Avocatul lui Dincă: El a crezut că fetele sunt prostituate. Spune că Luiza a fost de acord să-l însoţească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, desemnat de Barou din oficiu, a făcut precizări despre cum au ajuns cele două adolescente din Caracal, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, în maşina lui. Clientul lui a sustinut în faţa anchetatorilor că a crezut că sunt prostituate.

Gheorghe Dincă a spus despre Luiza că  fata a mers de bună voie cu el şi că nu a violat-o. De asemenea, a negat că i-ar fi ars trupul, aşa cum a procedat cu Alexandra. 

„Să fac o precizare: nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate, el a crezut că sunt prostituate. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale şi a susţinut că sunt doar două victime, nu mai multe“, a precizat Claudiu Lascoschi sâmbătă, la Digi 24. 

În ceea ce o priveşte pe Alexandra, Gheorghe Dincă le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o, dar în cazul Luizei susţine că nu a fost viol.

„Luiza făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau (nici cu Alexandra, nici cu Luiza - n.red.), a declarat avocatul la Antena3. 

Lascoschi a mai spus despre clientul său că ar fi recunoscut ca le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza şi pe Alexandra, însă nu a dat indicaţii privind locul în care se află corpul fetei dispărute din aprilie. 

DIICOT a anunţat sâmbătă, oficial, că în urma analizelor INML a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceşanu.

Te-ar putea interesa şi:

G4media: Gheorghe Dincă ar fi amestecat vaselină cu carbid obţinând temperaturi superioare pentru a arde oasele

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. „Din declaraţii a rezultat că el a pus-o în picioare în acel butoi“

EXCLUSIV Detalii din anchetă: motivul pentru care Alexandra nu a reuşit să-şi sune părinţii şi a putut apela doar 112

Radiografia cazului Caracal, făcută de un specialist în investigaţie criminală. Lanţul de greşeli fatale care au dus la uriaşul eşec în găsirea Alexandrei

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite