Avocata lui Liviu Dragnea: „Consideră în continuare că este un om nevinovat. Ceea ce s-a susţinut în cadrul contestaţiei este perfect legal şi admisibil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avocata lui Liviu Dragnea a declara tă acesta se consideră nevinovat FOTO: Inquam Photos
Avocata lui Liviu Dragnea a declara tă acesta se consideră nevinovat FOTO: Inquam Photos

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a declarat, marţi, că acesta se consideră în continuare un om nevinovat, iar ceea ce a susţinut la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în cadrul contestaţiei în anulare, este perfect legal şi admisibil. Teodosiu speră ca Dragnea să fie liber cât mai curând.

Flavia Teodosiu a fost întrebată de jurnalişti, marţi, la finalul şedinţei de judecată, pe ce motiv a solicitat această suspendare.

„Textul de lege este foarte sec, textul de lege spune că un complet de judecată poate dispune şi suspendarea hotărârii care este atacată cu contestaţie în anulare, motiv pentru care este la îndemâna judecătorilor să aprecieze în ce măsură vor dispune sau nu suspendarea acestei hotărâri”, a spus apărătoarea lui Dragnea, care a precizat că în cadrul şedinţei de judecată a fost pusă în discuţie admisibilitatea în principiu a contestaţiei în anulare.

Întrebată care sunt şansele ca Liviu Dragnea să fie liber anul viitor, Flavia Teodosiu a răspuns: „Consideră în continuare că este un om nevinovat şi am considerat că ceea ce s-a susţinut în cadrul contestaţiei în anulare este perfect legal şi admisibil şi să sperăm că vom avea să zicem prim pas. Nu ştiu dacă astăzi, nu ştiu când, dar sper din tot sufletul ca cel mai curând să se întâmple”.

ICCJ discută marţi contestaţia în anulare depusă de fostul lider PSD Liviu Dragnea şi de Olguţa Şegu şi Floarea Alesu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie în acest caz, care este judecat tot marţi.

Fostul lider PSD a fost prezent la instanţă.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite