Avionul charter care a dus Lumina Sfântă la Timişoara a făcut, sâmbătă seara, pană de cauciuc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avionul charter care a adus, sâmbătă noapte, Lumina Sfântă de la Ierusalim la Timişoara a făcut o pană de cauciuc, însă a aterizat în siguranţă cu cei trei pasageri ai săi.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia”, avionul charter Cesena 172, care a adus la Timişoara Lumina Sfântă, a avut o pană de cauciuc la una dintre roţi.

Cu toate acestea, cei trei preoţi care erau pasageri ai aeronavei, au coborât în siguranţă din avion, la aterizare, iar imediat după aceea o echipă tehnică a aeroportului a reparat roata.

Avionul a decolat în condiţii bune de pe Aeroportul Timişoara, spre Bucureşti, după aproximativ o oră, în jurul orei 00.30.

La sosirea avionului la Timişoara, pe aeroport s-au aflat mai multe autorităţi locale, între care preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.

„Ne bucurăm că a ajuns cu bine şi că lucrurile sunt în regulă şi că toată lumea este în siguranţă. Lumina a ajuns aşa cum trebuia în toate localităţile din regiunea noastră”, a spus Bojin.

Este pentru a doua oară când lumina sfântă ajunge de la Ierusalim la Timişoara cu avionul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite