Avionul charter care a dus Lumina Sfântă la Timişoara a făcut, sâmbătă seara, pană de cauciuc

Avionul charter care a dus Lumina Sfântă la Timişoara a făcut, sâmbătă seara, pană de cauciuc

Lumina Sfântă de la Ierusalim a fost adusă în România cu un avion privat FOTO Reuters

Avionul charter care a adus, sâmbătă noapte, Lumina Sfântă de la Ierusalim la Timişoara a făcut o pană de cauciuc, însă a aterizat în siguranţă cu cei trei pasageri ai săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Internaţional Timişoara „Traian Vuia”, avionul charter Cesena 172, care a adus la Timişoara Lumina Sfântă, a avut o pană de cauciuc la una dintre roţi.

Cu toate acestea, cei trei preoţi care erau pasageri ai aeronavei, au coborât în siguranţă din avion, la aterizare, iar imediat după aceea o echipă tehnică a aeroportului a reparat roata.

Avionul a decolat în condiţii bune de pe Aeroportul Timişoara, spre Bucureşti, după aproximativ o oră, în jurul orei 00.30.

La sosirea avionului la Timişoara, pe aeroport s-au aflat mai multe autorităţi locale, între care preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin.

„Ne bucurăm că a ajuns cu bine şi că lucrurile sunt în regulă şi că toată lumea este în siguranţă. Lumina a ajuns aşa cum trebuia în toate localităţile din regiunea noastră”, a spus Bojin.

Este pentru a doua oară când lumina sfântă ajunge de la Ierusalim la Timişoara cu avionul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările