Avertizare transmisă de MAE: Risc ridicat de producere a incendiilor de vegetaţie, în insula Rhodos din Grecia

Avertizare transmisă de MAE: Risc ridicat de producere a incendiilor de vegetaţie, în insula Rhodos din Grecia

FOTO Arhiva

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români, care se află sau doresc să călătorească în Grecia, că Secretariatul General de Protecţie Civilă avertizează că există un risc ridicat de incendiu de vegetaţie (grad 4 din 5) în data de 12.07.2019, pe fondul vântului şi al temperaturilor ridicate pentru insula Rhodos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Atena: +30 210 6728879, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCR) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.
 
De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României în Republica Elenă +30 6978996222 şi cel al Consulatului General al României la Salonic +306906479076.
 
Doi cetăţeni români au decedat, iar altul a fost rănit, în urma unei furtuni care a avut loc, miercuri, în Halkidiki.
Furtuna care a afectat Grecia a produs moartea a şase turişti şi rănirea altor zeci.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: