Avertizare Infotrafic: Vizibilitate extrem de redusă pe Autostrada Soarelui şi A4. Ce trebuie să facă şoferii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ceata

Centrul Infotrafic avertizează că, duminică dimineaţă, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui şi pe A4 . În unele locuri, vizibilitatea este redusă sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic a anunţă că, duminică dimineaţă, pe întreaga autostradă A2 Bucureşti - Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

De asemenea, tot în condiţii de vizibilitatea redusă sub 50 de metri se circulă şi pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A4 Ovidiu – Agigea. 

Potrivit poliţiştilor, pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

- nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

- în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!

Meteorologii au emis, duminică dimineaţă, mai multe avertizări cod galben de ceaţă densă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite