Autoturism răsturnat într-o râpă, după ce a fost lovit de tren în Harghita. Şoferul a ieşit singur din maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Traficul feroviar este blocat, miercuri dimineaţă, în judeţul Harghita, după ce un tren de călători care circula între Braşov şi Miercurea Ciuc a lovit un autoturism la o trecere de cale ferată. În urma accidentului, şoferul a fost rănit şi transportat la spital.

Accidentul a avut loc la o trecere de cale ferată din localitatea Jigodin din judeţul Harghita, unde un autoturism a fost lovit de trenul Regio 4505, care circula pe ruta Braşov - Miercurea Ciuc.

În urma impactului, autoturismul a fost aruncat într-o râpă. Şoferul a fost rănit, şi preluat de o ambulanţă SMURD pentru a fi transportat la spital. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Harghita, Gheorghe Filip, a spus că şoferul nu are răni grave, reuşind să iasă singur din maşină. El a precizat că în urma impactului autoturismul a fost proiectat într-o râpă.

Calea ferată unde s-a produs accidentul era semnalizată doar cu indicatoare rutiere, iar şoferul nu s-a asigurat, a mai spus reprezentantul Poliţiei.

Potrivit CFR Călători, în urma accidentului locomotiva a fost avariată şi nu poate continua drumul, astfel că traficul feroviar este blocat, urmând ca trenul să îşi reia circulaţia cu o altă locomotivă.

„Pasagerii din tren şi personalul feroviar nu au fost în pericol“, mai spun reprezentanţii CFR.

Până la redeschiderea circulaţiei între Sâncrăieni şi Miercurea Ciuc, staţionează în gări trenurile IR 366 Braşov - Budapesta şi IR 407 Budapesta - Braşov.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite