Autoturism de lux căutat de autorităţile române, confiscat de poliţişti în vama Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat încerca să scoată din ţară, o maşnă de lux furată.
Un bărbat încerca să scoată din ţară, o maşnă de lux furată.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit un autoturism de lux furat, pe care un bărbat încerca să il scoată din ţară.  Maşina aparţinea în drept unei firme de leasing din România şi era căutată de poliţiştii din Constanţa.

Duminică noaptea, în jurul orei 1:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, un cetăţean român, în vârstă de 39 de ani, conducând un autoturismde lux, înmatriculat în România, transmite Digi24.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, poliţiştii au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta aparţine în drept unei firme de leasing şi se afla în atenţia autorităţilor române, figurând în bazele de date, de la începutul acestei luni, ca bun căutat pentru confiscare.

Mijlocul de transport, estimat la o valoare de aproximativ 40.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Giurgiu, urmând a fi predat proprietarului de drept, iar la finalizarea cercetărilor urmează a fi luate măsurile legale ce se impun.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite