Autoarea teribilului accident în care au murit două fetiţe, eliberată din arest. Va fi cercetată sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferiţa vinovată de accident va fi cercetată în libertate
Şoferiţa vinovată de accident va fi cercetată în libertate

Autoarea teribilului accident din cartierul Andronache din Capitală a fost eliberată din arest şi va fi cercetată sub control judiciar. Aşa a decis instanţa în faţa căreia a fost dusă astăzi cu propunerea de arestare preventivă. Femeia a fost reţinută ieri de procurori după ce s-a stabilit că s-a urcat la volan după ce consumase alcool.

„În baza probatoriului administrat, poliţiştii Brigăzii Rutiere au dispus masura reţinerii pentru 24h faţă de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unităţii de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv”, anunţă Poliţia Rutieră.

Şoferiţa, în vârstă de 56 ani, cercetată pentru ucidere din culpă a două fetiţe, a fost din nou audiată luni, după ce medicii legişti au stabilit, în urma analizării probelor biologice prelevate de la femeie, avea o alcoolemie 0,67 g/l în sânge, la trei ore după accident.

Femeia a lovit mortal, sâmbătă, două fetiţe aflate pe un trotuar din cartierul Andronache din sectorul 2 al Capitalei a mai fost audiată, sâmbătă, timp de trei ore la sediul Brigăzii Rutiere, dar a fost lăsată să plece, faţă de ea nefiind luată atunci nicio măsură preventivă deoarece era bătută de martorii la accindent şi în stare de şoc. 

Autoarea accidentului este cercetată pentru ucidere din culpă. 

Ea a spus că a pierdut controlul volanului şi că a încurcat pedalele. 

Tragedia s-a produs, sâmbătă, pe strada Menţiunii din nordul Capitalei, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgenţă la spital, însă medicii nu le-au putut salva. 

Poliţiştii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că maşina a venit cu viteză mare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite