AUDIO Moartea patronului Hexi Pharma. Înregistrarea apelului făcut la 112: Un super-accident aici, la Corbeanca. Numele victimei, Condrea Dan Alexandru

AUDIO Moartea patronului Hexi Pharma. Înregistrarea apelului făcut la 112: Un super-accident aici, la Corbeanca. Numele victimei, Condrea Dan Alexandru

Dan Condrea a murit în urma unui accident rutier produs pe 22 mai FOTO Facebook/Gabriela Pelin

Apar noi informaţii privind accidentul rutier produs pe 22 mai în Ilfov în urma căruia patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, şi-a pierdut viaţa. Concret, marţi a fost dată publicităţii înregistrarea apelului făcut la 112 de către Gabriela Pelin, principalul martor din acest dosar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul apel la numărul unic de urgenţă 112 care a anunţat accidentul rutier din Corbeanca a fost făcut la ora 18.47 chiar de către Gabriela Pelin, principalul martor din acest dosar.
 
Astfel, la ora 18.47 martora a discutat cu un operator al Centrului Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 Bucureşti.
 
La ora 18.48, apelul a fost preluat de către un operator al Dispeceratului de Urgenţă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti.
 
Tot în minutul 48 a fost intrat în discuţie şi un operator al Dispeceratului de Urgenţă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, iar la ora 18.49 a intrat în discuţie şi un operator al Dispeceratului de Urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti şi Ilfov.

Dispecer 112: 112, ce urgenţă aveţi?
Gabriela Pelin: Bună ziua. Un superaccident aici, la Corbeanca, la... spre Buftea!
Dispecer 112: Corbeanca?
Gabriela Pelin: Da. A murit. Nu mai mişcă?
Dispecer 112: Ce fel de accident? Un pieton lovit?
Gabriela Pelin: A intrat într-un copac cu maşina şi s-a făcut praf! Nu mai mişcă.
Dispecer 112: Cum vă numiţi dumneavoastră, doamnă?
Gabriela Pelin: Pelin. Eu sunt în trafic.
Bărbat: Alo!
Gabriela Pelin: Alo! Bună ziua!
Bărbat: Bună ziua, sunt persoane încarcerate?
Gabriela Pelin: Da, este decedat. Nu se poate scoate de acolo. Se vede de aici.
Femeie: Poliţia Ilfov!
Bărbat: Doamnă, e blocat în maşină? Se vede în maşină?
Gabriela Pelin: E în şanţ maşina. E un sfert din maşină. Nu mai e nimic din maşina asta! A luat copacul. Este în afara maşinii, în şanţ.
Bărbat: Doamnă, ascultaţi-mă cu atenţie. Persoane blocate, care nu au ieşit din maşină sunt?
Gabriela Pelin: Nu, nu sunt.
Bărbat: Rămâneţi vă rog la telefon!
Gabriela Pelin: Da.
Femeie: Dar este localizată în sectorul 1!
Femeie: E aproape de Centură, de Mogoşoaia, nicidecum de Buftea! Până la Buftea mai este!
Operator ambulanţă: Spuneţi-mi cam ce vârstă are?
Poliţist martor: Nu putem să ne dăm seama, este întors cu spatele.
Operator ambulanţă: Respiră?
Poliţist martor: Nu, nu respiră, persoana e decedată.
 
Ulterior, pe fundal se aude vocea Gabrielei Pelin care spune numele victimei: „Condrea Dan Alexandru”. Poliţistul martor continuă cu „da, în '75, 41 de ani. Condrea Dan Alexandru”.


    
Reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS) precizează că, în ciuda unor informaţii apărute în presă, în momentul în care li s-a cerut, ei au pus la dispoziţia anchetatorilor înregistrarea apelulului.
 
Patron Hexi Pharma a murit în urma unui accident rutier
 
Dan Condrea a murit pe 22 mai, în urma unui accident rutier produs pe drumul ce leagă Buftea de Corbeanca. Din cauza impactului, anchetatorii nu şi-au putut da seama imediat cine se afla la volanul maşinii, fiind nevoie de teste ADN.
 
„Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe elementele de caroserie, cu prilejul cercetărilor la faţa locului, prezintă un profil genetic identic cu probele biologice prelevate de la cadavru. Profilul genetic respectiv aparţine unui bărbat care este tatăl biologic al minorului C.D., cu indice de paternitate 5.580.000.”, spuneau anchetatorii la finalul analizelor.
 
De altfel, aceştia arată că, în ziua accidentului, într-o singură oră, Condrea ar fi făcut 13 drumuri pe traseul Buftea – Corbeanca.
 
„Autoturismul implicat în accidentul mai sus menţionat a fost surprins de o cameră de supraveghere stradală amplasată în Buftea, efectuând mai multe deplasări pe traseul Buftea – Corbeanca, tur şi retur, însumând 13 deplasări în intervalul orar 17:31 – 18:38, ultima deplasare fiind dinspre Buftea spre Corbeanca”, au mai precizat procurorii.
 

Înainte ca testul ADN să fie făcut, procurorii de la Parchetul General arătau că trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost recunoscut fără echivoc de partenera de viaţă a acestuia, inclusiv după semnele particulare. Anchetatorii au precizat că toate leziunile constatate de medicii legişti sunt cele produse în accidentul rutier.

Investigaţia privind decesul lui Condrea este făcută de aceiaşi procurori care fac ancheta în dosarul dezinfectanţilor Hexi Pharma. Parchetul General a început urmărirea penală faţă de compania Hexi Pharma pentru infracţiunea de „participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor“. Procurorii au stabilit că firma Hexi Pharma a produs un prejudiciu de aproximativ 51 de milioane de lei, prin vânzarea în 152 de spitale de produse biocide neconforme, începând din 2014.

Pe aceeaşi temă:

 
 

 

 

FOTO Mediafax 

Imagini din aceeasi galerie
  • FOTO Mediafax 
  • FOTO Mediafax  
  •  FOTO Mediafax 
  •  FOTO Mediafax 
  • FOTO Inquam Photos Octav Ganea 
  • FOTO Inquam Photos Octav Ganea 
  • FOTO Inquam Photos Octav Ganea 
  • FOTO Știrile ProTv 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările