Au fost prinşi doi dintre hoţii care au spart mai multe maşini într-un complex rezidenţial din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătuşe FOTO politia md

Ofiţeri din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au efectuat percheziţii domiciliare într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce trei tineri au sustras bunuri din opt autoturisme parcate în sectorul 3, precum şi roţile de la două dintre acestea.

Din datele şi probele administrate în cauză de poliţiştii Secţiei 13 a rezultat că trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani, în noaptea 13/14 ianuarie a.c., s-au deplasat cu un autoturism într-o zonă rezidenţială de pe raza sectorului 3 unde, prin spargerea geamurilor mai multor autovehicule,  au sustras bunuri din interior, printre care două telefoane mobile şi o tabletă, iar prin demontare au sustras roţile de la două autoturisme.

Prejudiciul creat, estimat la 1.500 de euro, a fost recuperat în proporţie de 80 %, printre bunurile recuperate fiind şi cele opt roţi sustrase.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu doi dintre cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor, fiind efectuate verificări în vederea depistării celui de-al treilea tânăr, care în prezent se sustrage cercetărilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.          

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite